Web Analytics Made Easy - Statcounter

پدر کلمه ای به وسعت آسمان و ستون خانواده است اما برخی پدران شهدا امروز بر سر مزار فرزندانشان میروند و برخی دیگر هم امسال برای تبریک روز پدر بر سر مزار پدر شهیدشان حاضر شدند ۱۸ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۷:۰۳ استانها خراسان جنوبی نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، یادش بخیر،بچه که بودم هنوز تا روز پدر چند روز باقی مانده، اما قلک سفالی خود را بر زمین میزدم تا داشته هایش را به همراه خواهر برادرانم طبق معمول شاخه گل، جوراب،یا شیرینی تهیه میگردیم تا روز پدر را تبریک بگوییم،پدر با دیدن هدایای ما هرچند کوچک، اما دست نوازشی بر سرمان میکشید ما را در آغوش میگرفت و سلامتی عاقبت بخیری ما برایش بهترین هدیه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آن روزها سپری شد و ما هم بزرگ تر شدیم پدر تارهای موش سفید و سفید تر شد..

 وقتی که از کودکی و سخن گفتن از مادرم پرس و جو میکنم،همیشه برایم میگوید  نخستین کلمه ای که بر زبان جاری کردی بابا بود. کمی با خود فکر میکنم بیشتر خاطرات کودکی در ذهنم مرور میشود وقتی زمین میخوردم گریه میکردم ترس همه وجودم را فرا میگرفت پدر بود که دستان کوچکم را در دستان پر مهر خود گرفت و با صدای مردانه اش در گوشم گفت دخترم نترس من در کنارت هستم.

همه پدرها خوبند، یکی با دستانش تو را بزرگ میکند دیگری با قلبش، یکی تو را روی چشمانش میگذارد دیگری با عشق و دوست داشتن، دنیای پدرها یکی است و آن خوشبختی عاقبت به خیری فرزندان است، فرزندانی که حتی وقتی آزارشان میدهند باز هم آنها را دوست دارند.

پدر بودن چیز متفاوتی است یک حال خوب و شگفت انگیز، یک انگیزه قوی و مسکنی که تکیه گاه و ستون خانه است انقدر زیباست که نمیتوان با چیزی مقایسه اش کرد اما به همان مقدار هم سخت است تحمل میخواهد سنگ صبور میخواهد صبوری و بزرگ منشی میخواهد که همه این صبر و استقامت را در قامت پدر میتوانی بیابی.

روز پدر که میشود همه دست به دست میدهیم تا تبریک گوییم،جشن بگیریم،تدارک ببینیم اما یکی از بهترین برنامه برای تقدیر و تشکر از پدر دست بوسی نوازش دستهای گرم پدر است.

اما در این میام پدرانی هستند که پا به سن گذاشته اند و به هر دلیلی در کنار خانواده خود زندگی نمیکنند بعضی از آنها ساکن خانه سالمندان شده اند.

سری به خانه سالمندان بیرجند میزنم تا این روز را به همه پدران تبریک گویم،چرا که در این روز بیشتر از دیگر ایام هفته دلشان میگیرد و چشم به در منتظر ورود فرزندان خود اند فرزندانی که با جان دل بال و پر داده اند اما امروز در کنج خانه سالمندان با خاطرات آن زمان اشک میریزند.

علی بیشتر از 70 سال سن دارد دقیق در خاطرش نیست چند بهار پاییز از عمرش گذشته اما میداند بیشتر از 70 سال را پشت سر گذاشته است همسرش چند سالیست فوت کرده است و بنا به دلایلی ساکن خانه سالمندان است.

از او خواستم برایم از،دلتنگی هایش بگوید: هر روز که در خانه سالمندان قاب عکس خانواده ام را نگاه میکنم خاطرت آن زمان برایم مرور میشود از،روزی که فرزندانم بدنیا آمدند تا همین لحظه ای که من اینجا نشسته ام.

کمی بغض و اشک در چشمانش حلقه میبندد، آبی میخورد و ادامه میدهد: خدا میداند چقدر دلتنگ فرزندانم هستم اما تحمل میکنم هر بار که زنگ میزنند میگویم خوبم، نمیخواهم نگران من باشند اما دلتنگی بدجور مرا اذیت میکند، نگاه به دوستانش میکند لبخندی میزند و ادامه میدهد: خدا رو شکر اینها هستند.

پدری دیگر که نامش را هم به ما نگفت وارد بحثمان شد و گفت: ای کاش فرزندانمان الان در این لحظه اینجا بودند ومیتوانستند حرف ها درد و دل ما را گوش کنند چیز زیادی از آنها نمیخواهیم.

نفسی تازه میکند و میگوید: هر جا هستند سالم باشند که جز خوشبختی و عاقبت به خیری آنها چیز دیگر نمیخواهیم. اما گاهی روزهایی که فرزندم سرش را روی پایم میگذاشت و میگفت: پدر دستت را روی سرم بکش تا آرام شوم،حال من به ابن نیاز دارم سرم رع روی زانو پسرم بگذارم و بگویم فرزندم دلم برایت تنگ شده است.

جزئیات فعالیت‌های مرکز نیکوکاری پدران آسمانیبهار 98|ویژه برنامه‌ "پدران آسمانی" همزمان با تحویل سال نو در گلستان شهدای اصفهان برگزار می‌شوددیدار با پدران آسمانی در گلزار شهدای تهرانهمدان| نرم افزار چند رسانه‌ای شهید حیدری در مراسم پدران آسمانی رونمایی می‌شود

آری پدر،پدران مهربان و زیبایمان را فراموش نکنیم هر کجا که هستیم در هر جایگاهی که هستیم به آغوششان پناه ببریم.

اما در گوشه ای دیگر از شهر زیر آسمان بیرجند ابتدای صبح روز میلاد مولود کعبه پدری خود را به مزار شهدا میرساند این پدر مانند دیگر پدران شهدا خود را به مزار فرزند شهیدشان میرسانند تا با فرزند خود نجوا کنند.

پدر اولین شهید مدافع حرم شهید مرتضی بصیری پور،در روزی که به نام پدر متعلق است تو به پیدا فرزند شهید ش میرود با او همکلام میشوم،مانند همیشه مهربان و آرام پاسخ میدهد: همه آرزوی فرزندم شهادت بود، و شهادت او را در آغوش کشید.

پدر دستی بر روی مزار فرزند شهیدش میکشد و میگوید: دلتنگی سخت است، سخت است پدر باشی واینگونه به دیدار فرزند شهیدت بروی،در روزهایی که آرزو داشتی پسر به دیدار پدر بیاید،اما روزگار تقدیر برای فرزندمان طوری دیگر رقم خورد اما باز هم خدا را شاکرم که مرتضی به آرزوی خود رسید.مرتضی شهید شد و گرچه در میان ما نیست اما یاد،نام و خاطراتش لحظه به لحظه مقابل دیدگانمان مرور می شود.

از اخلاق و منش مرتضی میپرسم، پدر مکث میکند و پاسخ میدهد: هر چه از،اخلاق رفتار مرتضی بگویم باز هم کم است احترام به پدر مادر را به جا می آورد،و دریک جمله هر چه خوبی بود همه در مرتضی دیدم.

آرزوی پدر در روز میلاد حضرت علی (ع) شفاعت فرزند شهید است.

مزار شهدا را ادامه میدهم آن سوی مزار شهدا فرزندان سردار شهید غلامی دور قبر پدر حلقه زده اند،پدری که امسال اولین سال است او را ندارند و برای عرض تبریک بر سر مزارش حاضر شدند.

یکی از فرزندان شهید غلامی از روزهای دلتنگی و نبود پدر برایم گفت: انگار پدر همیشه همه جا با ماست اما او را نمی بینیم، پدر تکیه گاه  و ستون خانواده است و همیشه خدمت به وطن در سرش غوغا داشت او دنبال شهادت بود،او سربازی خوب و.لایق برای کشورش بود و به آرزویش که شهادت بود رسید.

اما یکی دیگر از شهدایی که امسال اولین سال است که فرزندانش او را در کنار خود ندارند شهید سید علی رضوی است از او دو دختر به یادگار مانده دختران کوچکی که امسال در روز پدر بر سر مزارش حاضر شدند تا این روز را به تبریک گویند.

مهدیه دختر شهید رضوی است او که سن و.سالش هنوز انقدر نیست که شاید بتواند درک کند اما از اینکه امسال پدر را ندارد غمگین است با دستهای کوچکش اشک های صورتش را پاک میکند خود را بر سنگ مزار پدر می اندازد و میگوید، بابا علی،،بابا سید علی، منم مهدیه،دختر تو،،بلند شو.بابا،بلند شو منو فاطمه به همراه مادر امروز آمده ایم تا روزت را به تو تبریک گوییم، بابا صدای مرا میشنوی؟؟ 

مهدیه اینگونه ادامه میدهد:پدر جان از وقتی تو رفتی گلدان های خانه هم زرد شده اند از وقتی تو رفتی نیمه های شب به یاد تو از خواب میپرم و طبق معمول نام تو را بر زبان می آورم اما تو دیگر نیستی که مرا در آغوش بگیری و بگویی دخترم آرام بخواب،پدر اینجاست...

بابا علی،روزهای نبودنت دیر سپری میشود،کاش بودی و می دیدی منو و فاطمه برایت نقاشی کشیده ایم و روزت را تبریک گفتیم، هر چند میدانم صدای مرا می شنوی، بابا برایمان دعا کن تا بتوانیم نبودنت را بیشتر تحمل کنیم دلمان برایت تنگ شده اما مادر میگوید،تو پیش خدا هستی و ما نباید بی تابی کنیم چون تو ناراحت میشوی، بابا علی دعا میکنم هر چه زودتر تو را در خواب ببینم برایمان دعا کن پدر....

سردار شهید ابراهیم غلامی جانباز 70 درصد از یادگارها هشت سال دفاع مقدس پاسدار بازنشسته حین انجام ماموریت در مرزهای غربی کشور در نقطه صفر مرزی در مهرماه 98 به شهادت رسید
بسیجی شهید سید علی رضوی در ماموریت آموزشی یگان رزم تیپ مردم پایه سپاه انصارالرضا (ع) که به منظور ارتقای توان رزم در نیروهای مسلح اجرا شد در حین انجام رزمایش آذر ماه 98 به شهادت رسید
روز میلاد مولود کعبه بر همه پدران به ویژه پدران آسمانی،پدران شهدا تهنیت باد.

انتهای پیام /254/ ع

R41348/P1494/S6,56/CT7

منبع: تسنیم

کلیدواژه: خانه سالمندان پدران آسمانی فرزند شهید بر سر مزار روز پدر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۸۶۵۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جای خالی معلمان ماهر مجازی

نه تنها لازم است معلمان با آخرین فناوری همراه باشند، بلکه باید آگاهی کافی نسبت به نحوه استفاده از ابزار دیجیتال برای کلاس را داشته باشند. معلمان مدرن باید خود را با فناوری های جدید وفق دهند تا با سبک‌های جدید یادگیری همگام شوند.

به گزارش ایسنا، به نقل از نورنیوز: فناوری‎های جدید در عرصه ارتباطات زمینه ساز تحولات سریع و غیر قابل بازگشتی در جهان شده‌اند. این تحولات بخش‌های مهمی از زندگی فردی و اجتماعی جوامع را تحت‌تأثیر قرار داده‌اند. نظام آموزشی نیز از جمله ساختارهایی است که تحت تأثیر این فناوری‌ها قرار گرفته و به نظر می‌رسد این کنش‌پذیری همچنان ادامه داشته باشد. رشد و فراگیر شدن استفاده از فناوری دیجیتال و شبکه‌های اجتماعی در این میان شاید از مهم‌ترین عوامل تأثیرگذار بر امر آموزش باشد. فضای وب و شبکه‌های اجتماعی از یک سو به عنوان منبعی برای دریافت اطلاعات بی شمار برای دانش‌آموزان به شمار می‌روند و از سوی دیگر ارتباط آنها را با گروه‌های همسان برقرار می‌سازند. بعد از همه گیری کرونا نیز نقش دیگری برای شبکه‌های اجتماعی در امر آموزش فراهم آمد. در این دوران شبکه‌های اجتماعی به بستری برای ارتباط معلمان و دانش‌آموزان تبدیل شدند و در واقع نقش کلاس‌های درس را پیدا کردند.

فارغ از این که کدام شبکه برای تدریس به کار گرفته شد، چالشی که پیش آمد این بود که برخی از معلمان با فناوری دیجیتال و فضای جدید آشنایی چندانی نداشتند و حتی در این زمینه از دانش‌آموزان خود چندین پله عقب‌تر بودند. این مسأله سبب بروز مشکلات فراوانی در امر تدریس مجازی شد و حتی در برخی موارد اسباب شوخی و خنده دانش‌آموزان را نیز فراهم آورد که خلاف جایگاه والای معلم است. تمام این‌ها سبب می‌شود تا آشنایی معلمان با فضای شبکه‌های اجتماعی و نحوه کار با آن به عنوان نیازی اساسی در امر تدریس در دوره حاضر تلقی شود. این امر از سویی به جهت نزدیکی با دانش‌آموزانی که عمدتا (حتی به غلط) کاربران این شبکه‌ها هستند، مهم است و از سوی دیگر بروز دوباره شرایطی مشابه پاندمی ایجاب می کند تا معلمان مهارت‌های استفاده از شبکه‌های اجتماعی و مناسبات آن را فرا گیرند.

 ما در چند سال اخیر شاهد پیشرفت‌های زیادی در فناوری آموزشی بوده‌ایم و از آنجا که همچنان شاهد این رشد سریع خواهیم بود، نه تنها لازم است معلمان با آخرین فناوری همراه باشند، بلکه باید آگاهی کافی نسبت به نحوه استفاده از ابزار دیجیتال برای کلاس را داشته باشند. در واقع معلمان مدرن باید خود را با محیط آموزشی در حال تغییر و فناوری های جدید وفق دهند تا با سبک‌های جدید یادگیری همگام شوند.

در بستر آموزش آنلاین، کل فرآیند آموزش و یادگیری از طریق اینترنت و با استفاده از ابزارهای تکنولوژی و نیز شبکه‌های اجتماعی انجام می‌شود، از این رو دانش کافی معلمان در زمینه فناوری ضروری به نظر می‌رسد.

 در حال حاضر برخی مدارس در طول سال تحصیلی از ابزارها و بسترهای آموزشی آنلاین مختلف برای ارائه درس و ارتباط با خانواده استفاده می‌کنند. این شیوه بویژه پس از دوران همه گیری کرونا مرسوم شد چرا که از یک سو در زمان و انرژی کادر آموزشی و خانواده دانش‌آموزان صرفه جویی می‌کند و از سوی دیگر در مقاطع زمانی دیگری همچون آلودگی هوا مدارس را به کل به تعطیلی نمی‌کشاند و کلاس‌ها را در بستر آنلاین برقرار می کند.

مهارتی که ذهن معلم را به دانش‌آموزان نزدیک می‌کند

در دوره‌ای که کودکان از سنین پایین با فناوری دیجیتال آشنا می‌شوند، اگر معلم تنها به تسلط به کتب درسی اکتفا کند ممکن است از قافله تغییر مناسبات ارتباطات مجازی عقب بماند.

اکرم جعفری، معلم شاغل در آموزش و پرورش در این باره به نورنیوز می‌گوید:«وقتی دانش‌آموزان تسلط کافی به استفاده از ابزار دیجیتال را دارند و همچنین از تمام وقایعی که در شبکه‌های اجتماعی روی می دهد خبر دارند، معلم هم باید بتواند خودش را متناسب با این شرایط به روز کند. برخی معلمان ممکن است بگویند از این شبکه ها خوششان نمی‌آید یا وقت و حوصله آن را ندارند اما آگاهی نسبت به این فضا برای آنها لازم است چرا که در این صورت می‌توانند بهتر متوجه آن چه در ذهن دانش‌آموزان می‌گذرد باشند. از طرف دیگر در دوره کرونا که معلمان مجبور شدند کلاس ها را به صورت آنلاین برگزار کنند مشاهده کردیم که برخی معلمان هیچ آشنایی با این فضا نداشتند و به سختی با آن ارتباط برقرار می‌کردند و حتی فرستادن فایل از طریق شبکه های اجتماعی برای آنها دشوار بود. این تجربه نشان داد که اگر معلمان این مهارت‌ها را پیدا کنند می‌توانند ارتباط بهتر و موثرتری با دانش‌آموزان داشته باشند و ما هم مشاهده می‌کردیم که دانش‌آموزان با معلمانی که به این فضا واردتر هستند بیشتر ارتباط می‌گیرند و او را به خود و در واقع به نسل خود نزدیک‌تر می‌دانند.»

فارغ از تسلط معلمان به فناوری دیجیتال و شبکه‌های اجتماعی، معلمان آنلاین باید دارای خصوصیاتی باشند که کار در این فضا را برای آنها ساده‌تر کند.

احمد مولایی، معلم یکی از مدارس تهران هم درباره ویژگی‌های معلم آنلاین به نورنیوز می‌گوید:«در محیط آموزش دیجیتال آن گروه از معلمانی که تفکر خلاقانه دارند کمک بیشتری به دانش‌آموزان می کنند چرا که فضای آموزش آنلاین به طور کلی ممکن است بعد از مدتی خسته کننده شود. به صورت کلی مدرسه آنلاین دانش‌آموز را وارد فضای جدیدی می‌کند و به او فرصت تجربه‌های جدید را می‌دهد که معلم در این تجربه‌ها باید کنار دانش‌آموز باشد. ویژگی مهم معلمان در آموزش آنلاین در دسترس بودن آنهاست که البته این مسأله ممکن است مشکلاتی را برای معلم ایجاد کند اما از طرفی هم اطمینان خاطری برای دانش‌آموز ایجاد می‌کند و او را به آموزش آنلاین علاقه مندتر می‌سازد. در بستری که انعطاف‌پذیری آن نسبت به آموزش حضوری به مراتب بیشتر است، ممکن است شیوه‌های سنجش دانش‌آموزان از طریق امتحان کمی تغییر کند. در این زمینه یک معلم ماهر می‌تواند بدون برگزاری امتحان، به روش‌های متعدد عملکرد دانش‌آموزان را ارزیابی کرده و میزان پیشرفت آنها را دریابد و بر اساس آن آموزش را ادامه دهد.»

هزینه‌ای برای تقویت مهارت آنلاین

درست است که بالا بردن مهارت معلمان در فضای دیجیتال دارای اهمیت است اما این ارتقا نیازمند صرف وقت و هزینه شرکت در دوره‌هایی است که به این منظور برگزار می شود.

   مطالعه بهترین روش‌های تدریس دیگر مربیان در دنیا، شرکت در کنفرانس‌ها، کارگاه‌ها، سمینارها، فرصت‌های توسعه شغلی و مطالعه کتاب‌های مربوط به شیوه‌های آموزشی از جمله کارهایی است که می‌تواند در این امر کمک کننده باشد اما با توجه به شرایط اقتصادی شاید برای همه معلمان مقدور نباشد از چنین امکاناتی استفاده کنند بنابراین لازم است مسئولان آموزش و پرورش به برگزاری دوره‌های مفید در این زمینه و نیز پرداخت کمک هزینه به معلمان برای شرکت در کلاس‌های آموزشی و سمینارهای جهانی اقدام کنند.

اهمیت فراگیری مهارت‌های آنلاین برای معلمان سبب شده در این رابطه پژوهش‌هایی در سراسر دنیا انجام شود.

در مقاله ای که با عنوان «تجربیات معلمان از تدریس آنلاین در طول کووید ۱۹» در سال ۲۰۲۴ در سایت کتابخانه ملی پزشکی NIH منتشر شده، بر اهمیت فراگیری مهارت‌های دیجیتال برای معلمان تأکید شده است. نتایج این پژوهش بر مصاحبه با گروهی از معلمان و بیان تجربیات آنها از تدریس در دور دو ساله آنلاین در طول همه‌گیری کرونا به دست آمده است. نتایج این پژوهش نشان می‌دهد که با وجود مشکلاتی که سیستم آموزش به دلیل اختلال ناشی از همه‌گیری با آن مواجه شد، معلمان از مجموعه‌ای از ابزارهای دیجیتالی برای ارائه محتوا و ارتقای تعامل استفاده کردند و درک آنها از این فضا عمیق‌تر شد و به سمت توسعه مهارت‌های دیجیتال پیش رفت.

بر اساس این پژوهش اگرچه مهارت‌های دیجیتالی معلمان قبل از همه گیری کرونا به دلیل دیجیتالی شدن مداوم جامعه معاصر مورد توجه زیادی قرار گرفته بود، اما این نیاز به طور قابل توجهی در طول دوره همه گیری افزایش یافت. البته اخیرا این نگرانی وجود دارد که در دوران پس از قرنطینه نیاز به افزایش مهارت های دیجیتالی معلمان کمتر حس شود و ضرورت تقویت آن کمرنگ شود. از سوی دیگر چون این موضوع جدید است چندان مشخص نیست که معلمان دقیقا به چه مهارت‌های دیجیتالی نیاز دارند و در نتیجه تحقیقات بیشتر در این زمینه باید انجام شود.

ارتقای مهارت‌های دیجیتال معلمان در دوره کرونا البته مورد توجه تمام سیستم های آموزشی و مسئولان این امر در سراسر جهان قرار گرفت. محسن حاجی ‌میرزایی، وزیر آموزش و پرورش وقت در شبکه جام‌جم عنوان کرد که کرونا با وجود اتفاقات تلخی که رقم زد، ما را با ظرفیت‌های جدیدی آشنا کرد و به یک زیست بوم جدیدی وارد شدیم. دنیا سال‌ها بود که در حال کوچ کردن به این زیست‌بوم بود اما حرکت خیلی کندی داشت و کرونا به یکباره همه جوامع را به یک زیست‌بوم جدید پرت کرد و در حال حاضر آماری که در دنیا هست حدود ۶۷ درصد معلمان جهان برای اولین بار آموزش مجازی را تجربه می‌کنند یعنی این ظرفیت مهم به صورت یکسری کارهای مکمل در برخی کشورها مورد استفاده قرار می‌گرفت اما اینکه جایگزین آموزش رسمی شود، برای اولین بار بود. (فارس، ۹ مهر ۱۳۹۹)

گرچه دوران پاندمی سپری شده اما تجربه گذشته به ما می‌آموزد که ممکن است دوباره در چنین شرایطی قرار گیریم و نیاز پیدا کنیم که باز در فضای دیجیتال کلاس‌های درس را تشکیل دهیم. از آن گذشته در مسیر توسعه، بازگشت به عقب ممکن نیست پس حالا که معلمان در مسیر ارتقای مهارت‌های دیجیتال قرار گرفته‌اند، دیگر نه تنها نباید به عقب برگشت بلکه پیشرفت در این حوزه می‌تواند ما در زمره کشورهای پیشرو در زمینه آموزش آنلاین قرار دهد.


انتهای پیام

دیگر خبرها

  • درباره میوه‌فروشی که ۱۶ سال فکر کردیم «فریدون فروغی» است!
  • به عراق صادرات داریم اما بخاطر مسائل بانکی نمی توانیم پولش را بگیریم
  • جای ال‌کاپیتانو خالی؛ سرخیو راموس قهرمانی رئال مادرید را تبریک گفت + عکس
  • رقابت‌های بین المللی دوومیدانی دبی| دست تفتیان از کسب مدال خالی ماند
  • ببینید | جنایت جدید صهیونیست‌ها در کرانه باختری
  • دیدار با خانواده شهیدی که به دست اسرائیل به شهادت رسید/ عکس
  • بازیگر سینما و پیشنهاد کتابی مرموز
  • جای خالی معلمان ماهر مجازی
  • امام جمعه اهواز: هر روز در غرب ظلم به زنان بیشتر می‌شود/ درصد خودکشی در زنان آمریکایی 50 درصد افزایش داشته/ همه قوانینی که در غرب اجرا کردند، به ضرر زنان بوده/ پدران و مادران باید تمرین حجاب را در کودکی به فرزندان خود بیاموزند
  • جای خالی مهدی‌پور احساس نشد!