Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه هنرمندان گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، رصد زندگی شخصی و فعالیت هنری هنرمندان و چهره‌های معروف هنری برای طرفداران و دنبال‌کنندگان این حوزه می‌تواند جذابیت‌های خاص خود را داشته باشد. با پیدایش شبکه‌های اجتماعی مختلف و دسترسی آسان به آن برای کاربران از طریق تلفن‌های همراه حالا این امکان فراهم شده است تا آن‌ها بتوانند از فعالیت‌های بازیگر محبوب خود مطلع شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این روز‌ها چهره‌های هنرمند عرصه موسیقی، سینما و تلویزیون و … یک یا چند صفحه شخصی و عمومی در شبکه‌های اجتماعی مختلف دارند و از این طریق شبانه‌روز با کاربران و هواداران خود ارتباط مستمر و دو طرفه‌ای برقرار می‌کنند.

بیشتر بخوانید

عکس دیده نشده لیندا کیانی در مدرسه/ شوخی عجیب عمو پورنگ با مادرش/ تصویری قدیمی از پوراندخت مهیمن

در ادامه می‌توانید بخشی از فعالیت‌های هنرمندان سینما، تلویزیون و موسیقی در فضای مجازی را مشاهده کنید:

تعدادی از هنرپیشه‎های کشور با به اشتراک گذاشتن پست‌هایی در صفحه‌های شخصی خود در اینستاگرام، به استقبال ۲۱ شهریور، روز ملی سینما رفتند، که در ادامه برخی از آن‌ها را مشاهده می‎کنید.

 

رضا کیانیان، به مناسبت فرارسیدن روز ملی سینما، تصویری از خود در جوانی و حال را منتشر کرده و از خاطرات پدر مرحومش در این باره نوشته است:

"امروز به استقبال روز ملی سینما میرویم.مبارک باشه.
امروز سینمای ایران صد و بیست و هشت ساله می شود.
از زمانی که سالن های سینما در ایران ساخته شدند و گسترش پیدا کردند، همه نسل ها تا همین امروز از سینما خاطرات بسیار دارند.و البته بیشتر خاطرات شیرین.
پدر من مشتری ثابت سینما های مشهد بود. همه فیلم ها را میدید. تمام سینماهای مشهد در خیابان ارک بودند. چهار شنبه ها فیلم ها عوض می شدند . عصر چهارشنبه دوچرخه اش را سوار میشد و بعد ها پیکان جوانانش را . و به همه سینماها سر می کشید. با مدیران همه سینما ها رفیق بود . از هر فیلم یکی دو سکانس می دید و به سینمای بعدی می رفت. این گونه تصمیم می گرفت فردا از کدام فیلم شروع کند. و تا آخر هفته همه فیلم ها را دیده بود و بعضی شان را دو بار.
در جوانی بزن بهادر بود و اهل زورخانه . برای فیلم «دختر لُر » تست می‌دهد و به خاطر آمادگی بدنی اش قبول می شود. برای یکی از نقش های کوچک. با خوشحالی فراوان به خانه میرود و می گوید قرار است آرتیست سینما بشود. و مادر بزرگم با جیغ و داد می‌گوید اگر به سینما برود اورا عاق می کند و شیرش را به او حرام می کند!
پدرم از آن سال به بعد تماشاگر پر و پا قرص سینما می شود.
سال ها بعد.....
بهروز افخمی می خواست فیلم جهان پهلوان تختی را بسازد. دنبال پیرمرد هایی می گشت که تختی را می شناختند و ترجیحاً کشتی گیر بودند. پدر من تختی را می شناخت و زور خانه‌ای بود. به بهروز افخمی گفتم. و قرار شد وقتی فیلمبرداری اش به آن صحنه ها رسیدند مرا خبر کند و من هم پدرم را خبر کنم بیاید و جلوی دوربین از خاطراتش با تختی و مرگ او بگوید.
به پدرم که در مشهد بود تلفن زدم و گفتم : حاجی قراره تو یه فیلم بازی کنی. قبول نکرد . کلی با هم و با مادر و خواهر ها و برادر ها شوخی کردیم و خندیدیم و سر به سرش گذاشتیم تا بالاخره قبول کرد. و احتمالا شروع کرد خاطراتش را در مورد تختی مرور کردن .
چند ماهی گذشت...
بالاخره فیلمبرداری به صحنه های مصاحبه با پیرمرد ها رسیده بود . به من خبر دادند که برای هفته بعد پدر را برای فیلمبرداری بیاور .
اما حاجی چند روز پیش از دنیا رفته بود. عکس خودم و نوجوانیم"

 

برزو ارجمند، هنرپیشه سینما و تلویزیون، با انتشار تصویری از فرامرز صدیقی، به مناسبت روز ملی سینما درباره آغاز علاقه خود به حرفه بازیگری نوشت:

"روز ملی سینما مبارک
من با دیدن بازی استاد فرامرز صدیقی در فیلم دندان مار عاشق بازیگری شدم"

 

کیانوش گرامی با به اشتراک گذاشتن تصویری از خود و حامد بهداد، حضور اون در میان نامزدهای انتخابی به عنوان بهترین بازیگر مرد جوایز فیلم آسیایی را تبریک گفت.

"حامد بهداد نامزد بهترین بازیگر مرد جوایز فیلم آسیایی شد
تبریک عمو همیشه بدرخشی"

 

پوریا پورسرخ، بازیگر شناخته شده سینما و تلویزیون ایران، با انتشار پستی در صفحه شخصی اینستاگرامش نوشت:

"كاربرد مداد سفيد...
تو جعبه مداد رنگى چى بود؟
شايد تنهايي...
مثل خيلى از آدما...
به جرم اينكه رنگ ندارن و خالصن..."

 

سعید شیخ زاده، مجری، گوینده و دوبلور باسابقه کشور، با انتشار تصویری از خود در استوری اینستاگرامش از مردم خواست مراقب سلامتی یکدیگر باشند.

 

داریوش فرضایی، مجری برنامه‎های کودک و نوجوان که همه او را با نام عمو پورنگ می‎شناسند، تصویرنوشته طنز و جالب را در اینستاگرامش به اشتراک گذاشت.

 

محسن کیایی، با به اشتراک گذاشتن تصویری که امروز بارها در فضای مجازی دست به دست شد، نسبت به حذف تصویر دختربچه‎ها بر روی جلد کتاب ریاضی سوم ابتدایی واکنش نشان داد.

 

انتهای  پیام/

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: هنرهای نمایشی بازیگر سینما و تلویزیون خواننده پاپ مجری تلویزیون روز ملی سینما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۴۹۸۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نماد‌های عجیب در انتخابات هند

   به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ از دهلی نو، کتری"، " لیوان"، "دمپایی"، جارو، " فیل"، " دسته گل"، کتاب، "عینک"، " دوچرخه" و هزاران نماد دیگر این روز‌ها در تبلیغات نامزد‌ها و احزاب در سطح خیابان‌ها و کوچه‌های شهر‌های مختلف هند دیده می‌شود.
در هند طبق قانون هر حزب و نامزدی باید در انتخابات ملی، ایالتی و محلی باید یک نشان تصویری داشته باشد.
تاریخچه اجبار داشتن نماد به سال‌های اول استقلال هند برمی‌گردد، زمانی که کمتر از ۲۰ درصد مردم هند با سواد بودند و رای دهندگان باید نامزد‌های منتخب خود را از روی نماد‌ها و نشان‌های تصویری انتخاب می‌کردند نه نام هایشان.
در زمان کنونی نیز که گفته می‌شود بیش از سه چهارم هندیان باسواد تلقی می‌شوند، اما همچنان این نشانه‌های تصویری حرف اول را در هنگام انتخابات می‌زنند.
از اولین انتخابات در سال ۱۹۵۱ میلادی زمانی که دست‌کم ۵۳ حزب برای حدود ۴۵۰۰ صندلی مجلس ملی و مجالس ایالتی با هم رقابت کردند کمیسیون انتخابات نماد‌هایی را به احزاب اختصاص داد و هر نامزدی می‌توانست با این نماد در انتخابات شرکت کند.
فرمان نماد‌های انتخاباتی در سال ۱۹۶۸ میلادی به همه احزاب در سطح ملی، ایالتی، محلی و همچنین نامزد‌های مستقل داده شد.
اولین نماد انتخاباتی در هند متعلق به کنگره بود حزبی که در مبارزات آزادی بخش و جنبش استقلال طلبی هند نقش فراوانی داشت.
نخستین نماد انتخاباتی حزب کنگره "یک جفت گاو نر" بود. پس از انفکاک در آن، نماد حزب به "گاوی که به گوساله خود شیر می‌دهد" تغییر کرد.
از سال ۱۹۷۹ "دست " نماد حزب کنگره شد.
حزب حاکم بی جی پی در سال ۱۹۸۰ تشکیل شد. این حزب نماد انتخاباتی خود را "نیلوفرآبی" برگزید. بنیانگذاران آن اعلام کردند تاریکی جای خود را به نور خورشید خواهد داد و نیلوفر آبی شکوفا می‌شود.
حزب عام آدمی یا عامه مردم که سال ۲۰۱۱ در دهلی تشکیل شد نماد خود را "جارو" انتخاب کرد.
حزب ملی مردم هند "کتاب" را بعنوان نماد خود انتخاب کرد. در هنگام برپایی جشن انتخاب این نماد اعلام شد که تنها سواد و تحصیل می‌تواند اقشار ضعیف را توانمند کند
هدف از این انتخاب اعتراض به فساد و نشان دهنده امید حزب برای پاک کردن کثیفی‌ها و فساد‌های نفوذ یافته در دولت و مجلس بود.
"
نماد‌ها و نشانه‌های تصویری، ساختار، عملکرد‌ها و اهداف سیاسی احزاب و افراد را ساده و خلاصه بیان می‌کنند.
نماد‌ها باید آشنا و به راحتی قابل تشخیص باشند و هیچ پیوند مذهبی یا احساسی با اعتقادات مردم مانند گاو، معبد، پرچم ملی، چرخ نخ ریسی و ... نداشته باشد.
نماد‌های انتخاباتی هند پیام‌های بی صدایی هستند که نقش بزرگی در هنگام انتخابات در هند ایفا می‌کنند.
این صحنه ها، ارتباطات تصویری بشر در ماقبل اختراع الفبا را به یاد می‌آورد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

اظهارات:
کیشو دیو: نامزد مستقل انتخابات مجلس هند

دیگر خبرها

  • ببینید | اعتراف جالب رابعه اسکویی: شماره تلفن طارمی را دارم! / افشاگری جالب خانم بازیگر از یک ویژگی جالب مهدی!
  • عکس | حضور یک بازیگر سینما در مسابقات بین المللی تنیس
  • آیا سلبریتی‌ها جای کسی را در تئاتر تنگ کرده‌اند؟
  • تصویر قدیمی از بازیگر معروف و برادرزاده‌اش + عکس
  • بازیگر سینما و پیشنهاد کتابی مرموز
  • نماد‌های عجیب در انتخابات هند
  • امیر جدیدی از «قهرمان» تا «منصور»
  • راز لگد تاریخی آقای مو طلایی بالاخره فاش شد!
  • رقص آذری و هندی حامد آهنگی و آقای بازیگر!
  • نام بازیگر مرد مشهور فرانسوی در سیاهه متجاوزان سینما